Versión en castellanoVersió en valencià

Qui som

Som una empresa familiar amb una gran tradició en la fabricació artesanal d'embotits i venda de carn de qualitat.

La carnisseria Rosa Lloris és una empresa familiar dedicada, des de fa quasi 100 anys, a l'elaboració d'embotits de forma tradicional i a la venda de carns. La carnisseria va començar la seua activitat comercial en 1925, en el Barri del Carme de València, en el que seria el mercat de Mossén Sorell, per a traslladar-se al Mercat Central en 1928, any de la seua inauguració. En l'actualitat la gerència està ocupada per la tercera generació d'esta família.

Al llarg d'estos anys, l'empresa s'ha adaptat als canvis en la societat i en l'economia valenciana, especialment als hàbits de consum familiar. Açò ens ha portat a una especialització en els nostres productes i al desenvolupament de tota una nova línia d'elaborats càrnics, al gust del consumidor actual.

A més hem ampliat la nostra clientela: junt amb el client particular, el comprador per al consum a casa, servim també clients especialitzats en gastronomia de qualitat com a restaurants, hotels, col·legis etc.

L'empresa s'ha convertit en un referent en l'àmbit dels embotits artesanals i de qualitat, així com d'excel·lents carns de vedella, de porc i de corder.

Mostra d'eixe reconeixement va ser la col·laboració en programes de cuina de Canal Nou com a experts en embotits regionals. Vam ser seleccionats, entre altres, per a obrir com a negoci representatiu en el sopar que la prestigiosa empresa Michelín va celebrar per al món de l'automoció dins del recinte del Mercat Central. Vam obtindre, junt amb un dels nostres clients, el premi de la premsa del primer concurs de tapes de València organitzat per Cruzcampo.

quienes somos 1

Encara sent una empresa moderna, els productes elaborats que oferim tenen un component artesanal molt important en la fabricació, basat sobretot en la bona selecció de les matèries primeres (tant carns com espècies naturals) i en el correcte poliment i barrejat de les mateixes. Encara que mantenim les fórmules clàssiques d'elaboració, hem anat incorporant noves especialitats, d'acord amb els nous gustos de la demanda.

En esta nova realitat, la carnisseria Rosa Lloris enllaça la nova forma de viure i de menjar, sempre baix la consigna de la qualitat.

quienes somos 2